UN NOU CONCEPTE DE JOC

Arriba un nou concepte de joc; “Vinigma” !
El primer joc Escape en un vi. Gaudeix en companyia d’aquest joc entretingut en el que hauràs de resoldre l’enigma plantejat en el joc.

“Vinigma” és una proposta original per passar una bona estona amb amics o amb parella.

Després de l’èxit dels Escape Rooms arriba per primera vegada una experiència portàtil, en una ampolla de vi, en que juntament amb el seu packaging es converteix en un joc d’estratègia i diversió.

T’atreveixes ?

botella
joc-sol

L’ARGUMENT

A principis del 1939 el servei secret britànic va instal·lar la seva escola governamental de codis i xifrat (GC & CS) a Bletchley Park, a 80 km al nord de Londres, per trencar el trànsit de missatges enemics.

A Bletchley Park, matemàtics i criptògrafs britànics, entre ells Alan Turing, jugadors d’escacs i bridge fanàtics dels mots encreuats, es van enfrontar als problemes presentats per les moltes variacions alemanyes de l’Enigma, i van trobar mitjans de resoldre-les.

Any rere any gràcies als inexorables treballs dels especialistes de Bentley park els aliats van començar a poder desxifrar alguns dels missatges enviats per les tropes alemanyes. La màquina enigma va desxifrar algunes converses alemanyes i que posaven de manifest que els alemanys tenien la intenció de vulnerar la neutralitat de Rotterdam i envair-la. Gràcies a aquestes informacions els aliats van intentar evitar la conquesta de Rotterdam però per desgràcia no ho van aconseguir a temps.

Segons les descobertes, els exèrcits invasors pretenien entrar una gran quantitat d’armament d’amagat a la ciutat abans de realitzar la invasió. De manera que en el moment oportú poguessin sorprendre a les forces aliades.

Rotterdam és una ciutat envoltada per ponts i rius per la qual cosa saber el lloc exacte per on passarien les armes era de vital importància per als aliats.

Desxifra les converses xifrades gràcies a la informació que trobaràs amagada a l’etiqueta, la seva caixa, l’ampolla, en el propi gust, aroma o cos, entre altres sorpreses s’amaga la solució.

VINIGMA, UNA EXPERIÈNCIA SENSORIAL

PARTICIPANTS I DURADA

Vinigma és el primer joc per desxifrar enigmes a partir d’una ampolla de vi amb el qual passaràs una bona estona tractant de trobar la resposta a l’enigma plantejat a partir de l’ampolla, l’etiqueta, la seva caixa …

Tan fàcil com una simple ampolla però alhora tan entretingut com un joc ple d’enigmes amb el qual hauràs d’utilitzar tots els sentits i la vostra astúcia fins a trobar la resposta adequada.

EL VI

El vi, és un ull de llebre, del conegut celler Clos Montblanc, un dels cellers més importants de la Conca de Barberà els vins del qual es comercialitzen a nivell nacional i internacional. Es tracta d’un vi amb denominació d’origen amb un tacte suau i intens.

ELS AUTORS DEL JOC

L’equip està format per Ivan Tàpia, Xevi Victori i Narcís Lupon, els tres son emprenedors en diferents camps relacionats amb Vinigma i units per aquest projecte en comú.

IVAN TAPIA
Fundador i creador de Cocolisto i especialista en la creació de jocs intel·ligents i Escape Room’s com EscapeShow, una barreja d’espectacle teatral i Escape Room realitzat al Teatre Poliorama i actualment es pot veure en Teatres del Canal de Madrid. A part és el creador d’ESCAPE BOOK, amb més de 12.000 exemplars venuts i traduït a cinc idiomes entre altres grans projectes. Com a creador de Cocolisto ha realitzat experiències de joc per a Danone, Everis, Agbar, Nestlé, Grup Planeta, Caixa Bank entre d’altres.

XEVI VICTORI
Dissenyador gràfic i creatiu de l’estudi Dúplex Creativity de disseny gràfic per a marques com Munic i Nespresso entre altres . D’altra banda dirigeix ​​la productora cultural Victori Produccions dedicada a la creació d’esdeveniments per ajuntaments o empreses privades. Xevi Victori també ha produït al costat d’Ivan l’espectacle Escape Show.

NARCÍS LUPON
Dedicat al món del vi des de fa més de 20 anys i alhora un apassionat de les vinyes i el món que envolta al vi així com la seva cultura. Actualment és assessor en direcció i comercialització de Vitivinícola.

FITXES

FITXES

LOGO

LOGO

PECES JOC

PECES JOC

PACK 1

PACK 1

VINIGMA MANRESA

VINIGMA MANRESA

VINIGMA NAVARCLES

VINIGMA NAVARCLES

EQUIP COCOLISTO

EQUIP COCOLISTO

VINIGMA MATADEPERA

VINIGMA MATADEPERA

JA TENS EL TEU VINIGMA ?

Vols rebre el teu Vinigma a casa ?
Vols fer un regal original ?

T’ho posem fàcil.

ampolles

CONTACTE

DIRECCIÓ

Carretera de Callús 89a Baixos 1a
08251-Santpedor (Barcelona)

EMAIL

hello@duplexcreativity.com

TELÈFON

Compres 662 400 499 (Narcís)
Comunicació: 616 917 864 (Xevi)
Esdeveniments: 627 040 830 (Ivan)

Start typing and press Enter to search