REGALA VINIGMA

És únic, és original, és sorprenent.

Vinigma és el primer joc escape en una ampolla de vi. Un nou concepte de joc en una ampolla de vi. Aquesta juntament amb el seu embolcall es converteix en un joc d’astúcia i diversió. T’atreveixes?

Sorprèn els teus amics, la teva família, la parella, als teus treballadors o a qui tu vulguis i regala Vinigma, junts gaudireu d’una experiència única, divertida, sensorial i inoblidable.

Viu l’experiència Vinigma on vulguis i quan vulguis.

Vinigma és una experiència portàtil. Encara no la tens?

botella
caixa-copia

L’ARGUMENT

Estem el 1940 i formem part d’un equip de matemàtics i criptògrafs del servei secreto britànic especialista a desxifrar missatges encriptats enviats per les tropes enemigues. Acabem de desxifrar unes converses que posen de manifest la intenció de vulnerar la neutralitat de Rotterdam i envair-la.

Sabem que tenen intenció d’entrar un carregament d’armes, però ens resulta impossible saber a quin lloc de la ciutat de Rotterdam es farà l’entrega. És la nostra responsabilitat descobrir la informació a temps i evitar l’entrega de les armes als enemics.

El vostre objectiu serà saber el lloc en el qual es realitzarà l’entrega de l’armament, que es troba amagat a l’ampolla de vi.

EL CONTINGUT

Que esteu comprant amb el joc/vi VINIGMA?

1 instrucció.

3 fitxes de personatge.

1 embolcall de l’ampolla de vi (el tub). En ell també hi ha elements importants.

1 mapa (darrere de les instruccions). Imprescindible fer ús durant tot el joc per a buscar informació.

1 ampolla de vi amb vi i etiqueta. Evidentment també forma part del joc, no ho oblideu.

1 full TOP secret. En aquest hi ha les solucions i pistes. Obriu-la només si ho necessiteu.

1 fitxa de l’enigma final.

2 fitxa de l’enigma extra.

1 fitxa de promoció.

VINIGMA, UNA EXPERIÈNCIA ESCAPE

PARTICIPANTS I DURADA

Vinigma és el primer joc per desxifrar enigmes a partir d’una ampolla de vi, amb el que passaràs una bona estona mirant de trobar la resposta a l’enigma plantejat a partir de l’ampolla, l’etiqueta, la seva capça…

El joc dura aproximadament entre 60′ i 75 minuts. Depenent de les vostres habilitats, el temps per a desxifrar els enigmes serà menor, Aconsellem de 3 a 4 jugadors per ampolla.

EL VI

El vi, és un Ull de llebre, de la famosa bodega Clos Montblanc, una de les bodegues més importants de la Conca de Barberà els vins de la qual és comercialitzant en l’àmbit nacional i internacional. Es tracta d’un vi amb denominació d’origen amb un tacte suau i intens.

ELS AUTORS DEL JOC

L’equip està format per Ivan Tapia, Xevi Victori y Narcís Lupon, els tres emprenedors en diferents camps relacionats amb Vinigma i units per aquest projecte en comú.

IVAN TAPIA
Fundador i creador de Cocolisto i especialista en la creació de jocs intel·ligents i Escape Room‘s com EscapeShow, una barreja d’espectacle teatral i Escape Room realitzat al Teatre Poliorama i actualment es pot veure en Teatres del Canal de Madrid. A part és el creador de ESCAPE BOOK, amb més de 20.000 exemplars venuts didos i traduïts a 9 idiomes. Com a creador de Cocolisto ha realitzat experiències de joc per Danone, Everis, Agbar, Nestlé, Grupo Planeta, Caixa Bank entre d’altres.

XEVI VICTORI
Dissenyador gràfic i creatiu de l’estudi Duplex Creativity de disseny gràfic per marques com Munich i N’espresso entre altres firmes. Per altra banda dirigeix la productora cultural Victori Produccions dedicada a la creació d’esdeveniments per ajuntaments o empreses privades, Xevi Victori també ha produït juntament amb l’Ivan l’espectacle Escape Show.

NARCÍS LUPON
Dedicat al món del vi des de fa més de 20 anys i a la vegada un apassionat de les vinyes i el món que rodeja al vi així com la seva cultura. Actualment és assessor en direcció i comercialització de Vitivinícola.

FITXES

FITXES

LOGO

LOGO

PECES JOC

PECES JOC

PACK 1

PACK 1

VINIGMA MANRESA

VINIGMA MANRESA

VINIGMA NAVARCLES

VINIGMA NAVARCLES

EQUIP COCOLISTO

EQUIP COCOLISTO

VINIGMA MATADEPERA

VINIGMA MATADEPERA

JA TENS EL TEU VINIGMA ?

Vols rebre el teu Vinigma a casa ?
Vols fer un regal original ?

T’ho posem fàcil.

ampolles

CONTACTE

DIRECCIÓ

Carretera de Callús 89a Baixos 1a
08251-Santpedor (Barcelona)

EMAIL

hello@duplexcreativity.com

TELÈFON

Compres 662 400 499 (Narcís)
Comunicació: 616 917 864 (Xevi)
Esdeveniments: 627 040 830 (Ivan)

Start typing and press Enter to search